Articol

5 exercitii eficiente pentru a pierde burtă grăsime de acasă

Una dintre părți ale corpului cele mai forței de muncă intensivă de slăbire și tonusul este de burta. Din păcate, acest lucru este, de asemenea, domenii în care se menționează excesul de greutate, și în cazul în care, de obicei, se acumulează mai multă grăsime, ca produs, nutriție proastă și alte scapari.

Oare acest lucru înseamnă că puteți scăpa de dragoste mânere de pe abdomen, fără a ieși din casă? Răspuns-da, cu condiția că ați stabilit mintea ta, și sunteți gata să-și asume o provocare constantă.

foto3Cel mai eficient mod de a elimina grasimea de pe abdomen sau orice alta zona a corpului, prin practicarea de exerciții. În acest sens, cei mai mulți oameni preferă să participe la sali de gimnastica, astfel ca masina a îmbunătăți modul de funcționare și de a ajuta obține rezultate optime.

Cu toate acestea, cei care nu au timp sau bani pentru a merge la unul, puteți lăsa acum, scuze, pentru că există modalități eficiente de a reduce burtă, fără a ieși din casă.

Astăzi, vom folosi 5-exerciții recomandate pentru a lucra în zona stomacului, reducând în același timp greutatea și tonificamos, pentru a forma o imagine.

În stomac, care stau pe podea

Exercitii pentru muschii abdominali sunt cele mai recomandate pentru a reduce talie, duce la tonusul stomac și de a scăpa de grăsime, localizate în această zonă a corpului.

Există diferite modalități de a face acest lucru, dar apoi, ne vom împărtăși de soi, care este foarte ușor de manipulat și în interiorul casei.

Cum să le facă?

 • La un partener sau o saltea pentru exerciții, culcă-te cu fața în sus, picioarele indoite si picioarele sprijinite de sol.
 • Acum, cu mâinile în spatele capului, ridică un pic de trunchi prin acțiune în cavitatea abdominală, menținând coloana dreaptă și fără îndoire de gât, pentru a evita un prejudiciu.
 • Executa 3 serii de 10 până la 20 de repetari.
 • Dacă doriți pentru a crește intensitatea, fă aceeași mișcare, dar cu picioarele un pic ridicate de la podea.

Comunicat de

Postura, Fier de călcat, sau, de asemenea, cunoscut sub numele de Planck, este un proces, care devine foarte popular, pentru că a dovedit că, în doar câteva secunde poate lucra tot corpul.

Ca o idee de a face acest lucru, să-și piardă burtă grăsime, acest lucru este foarte important, că țineți burta дернулся.

Cum se face?

 • La un partener de exerciții, обоприте-l cu fața în jos pe antebrațe și vârfurile picioarelor. Asigurați-vă că coatele se aflau direct sub umeri și spatele drept.
 • Încercarea de a păstra un echilibru, cel puțin, 20 de secunde și urmați seria 5. Dacă aveți deja mai mult de un nivel, și veți răbda până la 1 minut.

Picioarele de broasca

Cu ajutorul acestui simplu exercitii lucrați de mijloc și partea de sus a abdomenului, care este o zona mai greu de a duce la tonusul.

Cum se face?

 • Обоприте cu fese și brațe, pe o suprafață solidă, și puneți picioarele ridicate în aer cu genunchii usor indoiti.
 • Acum, mutați picioarele înainte și înapoi, în același timp, că faci mișcare cu piept că cele două zone sunt situate.
 • Punct de conexiune va peretelui abdominal, în cazul în care el poate simti orice tensiune de antrenament. Efectuați de 10 până la 20 de repetari.

foto4

Ridicarea picioarelor

Truc pentru a face acest exercițiu, lucrați pe burtă, să-l țină ascunse, și se ridică în picioare.

Cum se face?

 • „Culcă-te cu fața în sus, cu mâinile în zona spatelui și picioarele bine întins.
 • Țineți picioarele împreună, începe să elevarlas în sus, ca și cum firul, relaxat, scoțându-l din ele, să le ia la tavan.
 • Este de a menține picioarele ridicate câteva secunde, fără a pierde postura de restul corpului și bájalas încet în poziția inițială.

Stretching pentru muschii abdominali

Pentru a termina acest abdominal este util de a face stretching, concentrat, de asemenea, în acest domeniu.

Funcția lor-ton, dar, de asemenea, servește pentru a restabili organismul după efectuarea de exerciții de mare intensitate. Prin urmare, în mod ideal-las-o la capăt.

Cum se face?

 • „Culcă-te cu fața în jos, tot corpul, mainile intinse, облокотившись pe podea.
 • Acum, ridicați-vă mâinile, astfel încât partea din față a corpului s-a ridicat în urmă cu burtă restrâns.

Amintiți-vă!

Elimina burtă grăsime este o sarcină foarte dificilă și necesită o mulțime de perseverență pentru a realiza acest lucru.

Aceste exerciții servesc ca rutina de sprijin, pentru a aplatiza stomacul, dar, de asemenea, să fie în concordanță cu practica, acest lucru este, de asemenea, este foarte important să completeze adoptării unei alimentații sănătoase.